söndag 24 januari 2010

6. Trollhaj

Tänkte såhär va; jag har en fucking röra i huvudet, jag skriver ut allt och skapar ordning, men icke sa nicke, för ju mer jag tänker på det dessto mindre kommer jag på att jag vet. Och hur mycket får man skriva på en sånhär public blogg? Kan man skriva om välrdens tystaste pussar och känslan att inte veta om man faktiskt är värld något över hela huvudtaget?

lördag 23 januari 2010

5. Svartfenad revhaj

Igår kändes det nästan som sommar när vi bara drog omkring, sket i festerna och satt på parkbänkar och förtärde alkohol och cigaretter, träffade någon kompis där och en annan där, vräkte ur oss alla  hemligeter som man aldrig annars skulle sagt och man skiter i att inte ha något batteri på mobilen för vem skulle man mer behöva nå? Det kändes nästan som sommar. Förutom att man blev kall om fötterna, trots raggsockor i sneakersna.

söndag 17 januari 2010

4. Tigerhaj

Jag och Olivia har bestämt att vi är bästa vänner. Imorse sov hon här brevid mej för vi låg uppe och såg på Eva&Adam och lilla melodifestivalen till klockan sex. Men med Olivia blir man inte trött. Fast hon äter frukost jättelångsamt.

lördag 16 januari 2010

3. Citronhaj

En gång under andra världskriget blev en tysk, en engelsman och en japan strandsatta på en ö i stilla havet. De kom överens om att de behövde samarbeta för att överleva.
Tysken sa: I'm in charge of defens, you (till engelsmannen) are in charge of shelter, and you (till japanen) are in chage of supplies.
Japanen ser glad ut och springer direkt in i skogen. De två andra blir glada över att hans arbetsvilja och sätter igång med deras ansvarsområden.
På kvällen när tysken och engelsmannen kryper in i hyddan engelsmannen har byggt har japanen fortfarande inte kommit tillbaka. Men utmattade som dom är tänker dom inte mer på det och somnar.
Det går tre dagar och japanen har fortfarande inte kommit tillbaka. Nu blir dom oroliga och framförallt jäkligt hungriga, så dom bestämmer sig för att gå ut i skogen och leta efter japanen.
När dom gått i några minuter hoppar japanen fram bakom en buske och skriker: *japansk brytning* SUPPLISE!!

Det här är en av många saker som har fört mej och Klara så nära varandra. Igår var jag påväg hem till henne för en galet chill myskväll. Och när hon öppnar dörren till sitt hus hoppar det fram människor från alla håll, SUPPLISE!!! Klara, din jäkel. Du är bäst.

måndag 11 januari 2010

2. Gråhaj

Det tar väl tid att få upp farten, antar jag. Och för första gången i livet längtar jag till det, när dagarna går fortare, du vet. Men nu cyklar vi i uppförsbacken. Och gud det är tradigt. Vi tröstar oss med cigg, va.
Vi har längtat mycket idag. Vi har suttit i Saras kök och bara längtat hjärtana ur oss, efter vårkvällarna, picknickar, rosa hår, inga jackor och nästa fredag.


När jag gick hem från yogan ramlade jag och det gjorde jätteont men ingen såg i alla fall.

Och nu börjar grannen borrra också. Dom vill väl hämnas för i gårkväll. Förlåt mej allsmäktiga granne, förlåt jag vet att jag har syndat och jag ska aldrig aldrig aldrig någonsin igen börja sätta upp speglar klockan tio.

söndag 10 januari 2010

1.Dvärglanternhaj

Dammet från när man borrar i väggen har lagt sej. Dom har släkt lamporna i hallen. Blodet har koagulerat och foten har blivit så varm att den inte gör ont. Fyra minuter tills det är gå att läggasejdedline, jag försöker hitta min ökanda rytm men i morgon måste vi gå upp till skolan igen. Så, vi tar det senare.